Search

Oslavy začaly na Vítkově. Večer prezident ocení tři prvorepublikové generály

Pozor na uzavírky

Kvůli přehlídce čekají řidiče po téměř celý den uzavírky několika ulic v Praze 1, 6 a 7. Rovněž se během přehlídky, ke které se – navzdory omezení – připojila i vojenská letadla a helikoptéry, zastavil provoz na Letišti Václava Havla. Do 15:00 nepřijímalo žádné lety, omezení se dotklo více než dvaceti spojů.

Dopravu omezí i další akce, třeba v centru Prahy od podvečera videomapping na budovu Národního divadla nebo ohňostroj. Podrobné informace o omezeních najdou lidé na webu magistrátu a stránkách dopravního podniku. 

Na dejvickém nádraží je až do 18. listopadu legionářský vlak

Jubileum státu ale neprovázejí jen akce spojené s účastí nejvyšších ústavních činitelů, ale i řada dalších událostí načasovaných právě na 28. říjen 2018. Patří k nim otevření rekonstruované budovy Národního muzea v Praze veřejnosti. Výročí republiky oslavili i v mnoha dalších městech. V Liberci zasadili lípu ke sto letům založení Československa, v Karlových Varech položili představitelé města květiny k soše Tomáše Garriguea Masaryka, v Lounech pak novou Masarykovu sochu odhalili.

Let's block ads! (Why?)

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2635178-desitky-akci-pripomenou-vyroci-vzniku-ceskoslovenska

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Oslavy začaly na Vítkově. Večer prezident ocení tři prvorepublikové generály"

Post a Comment

Powered by Blogger.