Search

Teroristický útok v Rusku: Sídlem agentů FSB otřásla exploze, bombu přinesl 17letý mladík

"Podle předběžných zjištění osoba, která vstoupila do budovy, vytáhla z tašky blíže neurčený předmět, který jí po určité době vybuchl v rukou a způsobil zranění neslučitelná se životem," oznámil ruský Národní protiteroristický výbor.

Mluvčí archangelské správy FSB Jelizaveta Semušinová mezitím médiím potvrdila, že při explozi zahynul muž, který nepracoval u FSB.

Vyšetřovací výbor následně podle agentury TASS upřesnil, že výbuch způsobil sedmnáctiletý mladík, který při explozi přišel o život.

Psali jsme:

Zdravotníci podle agentury Interfax udělali vše, co bylo v jejich silách, aby mladíka udrželi při životě, ale během poskytování první pomoc podlehl utrpěným zraněním.

"Vybuchlo blíže neurčené výbušné zařízení. Tři (lidé) jsou v nemocnici. Totožnost mrtvého se zjišťuje. Zločin se odehrál uvnitř budovy," řekl novinářům místní gubernátor Igor Orlov. Informoval také o posílení bezpečnostních opatření na místech, kde dochází k větší koncentraci lidí, jakož i u státních a veřejných zařízení.

Sídlo FSB bylo po výbuchu evakuováno, doprava v okolí přerušena a agenti FSB a policisté prověřovali doklady všech kolemjdoucích.

Let's block ads! (Why?)

https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/238969-teroristicky-utok-v-rusku-sidlem-agentu-fsb-otrasla-exploze-bombu-prinesl-17lety-mladik/

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Teroristický útok v Rusku: Sídlem agentů FSB otřásla exploze, bombu přinesl 17letý mladík"

Post a Comment

Powered by Blogger.