Search

Kauza Čapí hnízdo? Pospíšil: Zeman je Babišův advokát

19.11.2018 16:00 Rozhovor

UVNITŘ ANKETA. Kauza kolem dotačního podvodu Čapí hnízdo rozdělila Česko na dva tábory. Andrej Babiš v médiích tvrdí, že se jedná o kampaň, která ho má zdiskreditovat a dostat ho z politiky pryč.

Zpět na článek

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

https://www.blisty.cz/art/93505-v-cr-umiraji-bezdomovci-koho-by-to-zajimalo.html
V ČR umírají bezdomovci. Koho by to zajímalo
Markéta Hrbková
11 hours ago

Tohoto se vždy bojím už předem :( Občas si říkám, nakolik je to vedlejší produkt určitých ideologií a nakolik to sice nevědomky, ale zato nedílně patří k dobrému pocitu "těch úspěšných". Zní to strašně, ale psychologicky to odpovídá.
19. 11. 2018
Po prvním mrazivém víkendu úřady hlásí sedm mrtvých v ulicích. Prahy
-.-.-
Pospíšila a další poslance umrzlí lidé.vyhnanci, nezajímají Prý jsme je volili výhradně proto, aby mohli vyžírat státní koryto

0 hlasů

bohuzel se Pospisiůlzaradil k zrudnemu tandemu s Kalouskem Bendou Nemcovou a a ma podporu 150000 demonstrantu -prazske povysene kavarny

0 hlasů

Pospíšil je nejdůraznějším ženským hlasem proti Babišovy.

1 hlas

Proč stále dokola, dnes a denně ta bruselská přihřátá homokláda kritizuje Zemana s Babišem. To nemá vážně do zadele jinou práci. Za co ta rozjebaná zadel bere v Bruselu 400 papírů ? Kde to kurv@ jsme ?

1 hlas

Babiše nemusím, ale raději jeho než nařvaného a vožralého hulváta Kalouska.

1 hlas

Hořelo v léčebně v Klecanech, kde se léčil i Babiš ml. Copak asi shořelo?

1 hlas

Neboj tvoje záznamy neshořely

1 hlas

Tyden vlastni Bakala ? Pospisil je žvanil, když dělal děkana Plzeňských práv, tak většinu podvodů přikryl. Pro mě je rozhodujici soud a ne pindy Pospíšila.

3 hlasy

Pekne tady rude bukvice vriskaji. A sefem bukvic je bukvicoid Guru Jara:-)

1 hlas

Bu....zerant! Kvůli korytu zradil voliče v Praze, kteří mu fandili, aby byl prezident. A kdo je jeho advokát, toho bu....zika? V kolikáté straně už je, aby sehnal koryto?

2 hlasy

Nejlepší na tom je, že protestovalo asi 1% Prahy a v ostatních městech to bylo tak 0,5 % obyvatel nebo ještě méně, ale díky Kavárně, která má podporu v ČT i v Českém rozhlase, to vypadá, že Babiše nechce celá republika.

9 hlasů

Na podporu ANOfertu přišlo v sobotu asi 40 (slovy čtyřicet) lidí, no žádná hitparáda, je to asi 0,003% Prahy.

2 hlasy

Emany ty hňupe,rozhodující jsou volby.Předčasných voleb se ksindl Demožumpy bojí,už prosí socany ,aby nepoložily vládu.Příští volby bude mít A.Babiš 40%

2 hlasy

Demise, nové volby a poslat rudýho dědka Babiše do důchodu. Ať žije Mirda s Dominikem, vidím to tak ve volbách na 15%.

2 hlasy

Co na to bereš?Ale jako fór dobrý

0 hlasů

Dokázal by někdo spočítat, kolikátá mimořádná schůze to je kvůli Čapímu hnízdu? Jak bych tipoval tak desátá určitě. Pořád se ale opoziční poslanci nestali orgány činnými v trestním řízením a tak jako vždy vyřeší naprostý prd, budou jen exhibovat a doufat, že vláda položena nebude, protože tradičně nemají řešení, ačkoliv se označuje za opozici konstruktivní.Vsichni ti politicti profici Kalousek a spol. meli 20 let na to se predvest a predvedli se tak, ze toho Babise v podstate pomohli zvednout a protlacit tam kde jen svou vlastni aroganci vuci volicum a ted jsou hrozne prekvapeni a kopou

2 hlasy

Tož velkou kauzu z toho dělají jenom tyto "buzny" a spol... Bojí se Babiša jak "čert kříža" hajzli... V zahraničí totok nikoho nezajímá!

6 hlasů

Podle Babiše st.včera v TV nova Babiš ml.ani po rozhovoru s ním nezměnil svůj názor, že byl odevezen na Krym bez jeho souhlasu. Pí Babišová st. ale názor po návštěvě býv.manžela názor změnila a nachala notičit s ní video s odsouzením videa TV Seznam, když natáčení byla přítomna a tehdy neprotestovala.

2 hlasy

Woe Musile, tomu juniorovi musí fakt hrabat v palici. Zřejmě si neuvědomuje, že když mu tatík Babišů stopne kapesné tak bude mít hovno@.Maminka to již pochopila. Protože Čapí hnízdo opět patří do toho svěřeneckého fondu Babiše. Dle regulí EU se mohlo po 15.letech od dotace hnízdo tzv. "zcizit"(prodat, darovat a pod). Za šéfování Babiše dítek krachovalo (i přes ty dotace).

1 hlas

A co jako...?Zase nic,troubo!

1 hlas

konecne je i s krysou rat/h/ vrazte do satlavy.znarodnit.podfukarske a zlodejske zrudy,oba dva.

1 hlas

Moravec je vic nez Pospisiluv advokat .

6 hlasů

co to maji semiti zid-nazi na zemana,ze jim tak posluhuje?z 10 mil.obyvatel se urcite najde jeden,nebo i 10,kteri jsou schopni vest vladu.uspesne a lepe nez podfukar bures.a to nemyslim na toho antropologickeho sociologa.

0 hlasů

Proč by na něho měli něco mít? Vždyť on sám se v Izraeli jen vidí.

1 hlas

at se vidi nebo ne,nekriticka podpora podfukare a zlodejskeho lhare neni normalni.opec na nej neco ma.

0 hlasů

Hm., leda tak že jsou chazaři oba dva. A ti se vždy podrží!Všude na světě.

0 hlasů

U těch dvou se neví kdo naráží a kdo je kakaové oko

0 hlasů

Pomalu se bojím už otevřít konzervu,aby na mne ten člověk nevyskočil...

2 hlasy

Děsím se otevřít konzervu z Kosteleckých uzenin, aby nevyskočil Babiš. To se ale vlastně nestane, výrobkům ANOfertu se obloukem vyhýbám.

3 hlasy

Emane,za tvoji hloupost by ti slušelo,kdyby ti přerušili míchu

1 hlas

Nechci vidět tu bitku, až budou muset vracet všechny dotace všichni ostatní. To už nepůjde tak "jednoduše", mlátit do jednoho.

1 hlas

Teplá zoufalá b.uzna,nebýt Babiše,nokdo by ani nevěděl kdo,nebo co je Pospíšil a další topácký odpad.Jen ty svítivé prasečí očka s výrazem hňupa............

6 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Lepkavá odporná hmoto stranickej cesťáku kterej ani neví kam patří nejdřív si ujednoť jastli jsi tatínek nebo maminka šmejde

4 hlasy

Dobrý rozhovor s rozumným politikem, konečně.

4 hlasy

Emane jsi opravdový čůrááák

1 hlas

To je věc názoru Bicicikle u mě je to podlej lhář manipulátor a blb a má na vině globální oteplení Bába to ustojí a měl by přitvrdi a spočítat šmejdům kytky šibenice a nahrávací brejle.

8 hlasů

Let's block ads! (Why?)

https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/kauza-capi-hnizdo-pospisil-zeman-je-babisuv-advokat_503705_diskuze.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Kauza Čapí hnízdo? Pospíšil: Zeman je Babišův advokát"

Post a Comment

Powered by Blogger.