Search

Střelba na škole v USA. Zasahující policisté se snaží dopadnout střelce

Ze střední školy ve městě Topsail v Severní Karolíně je hlášena střelba. Zatím nejsou informace o zraněných či jiné podrobnosti, uvedla policie. Televizní stanice RT uvedla, že policisté se snaží dostat situaci pod kontrolu a dopadnout střelce. Podle informací by měl být na střeše školy. Celá oblast je uzavřená. 

Není jasné, zda ve škole Topsail High School jsou nějací studenti, policie totiž hlášení o tomto případu dostala ještě před začátkem vyučování v 6:30 ráno tamního času (12:30 SEČ). Studenty přijíždějící ve školních autobusech odvezli řidiči na výzvu policie do budovy supermarketového řetězce Lowes Foods, kde čekají, až si je vyzvednou rodiče. 

Jiný případ násilí se v USA stal teprve o den dříve. Ve středu pozdě večer místního času 28letý muž v kalifornském městě Thousand Oaks legálně koupenou zbraní zastřelil 12 lidí v country baru. Sám pak podle vyšetřovatelů pravděpodobně spáchal sebevraždu.

Další podrobnosti připravujeme.

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/576365/strelba-na-skole-v-usa-zasahujici-policiste-se-snazi-dopadnout-strelce.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Střelba na škole v USA. Zasahující policisté se snaží dopadnout střelce"

Post a Comment

Powered by Blogger.