Search

Střelba v baru v Kalifornii: několik mrtvých a mnoho zraněných

Agentura Luna News uvedla s odvoláním na policii, že si střelba vyžádala šest mrtvých.

O obětech mluvil kapitán Garo Kuredjian z kanceláře šerifa: „V tuto chvíli vám mohu říci že nevím, zda je nebezpečí zlikvidováno, nebo ne. V Borderline je nejméně šest obětí zahrnujících policistu, který byl zraněn. Neví se, kdo je těch šest a jaký je jejich stav.“ Není ani jasné, zda se podařilo dopadnout střelce.

Podle zpráv se střílelo v podniku Borderline Bar & Grill. Vypáleno bylo asi třicet ran. Hasiči z okresu Ventura sdělili, že je tam více zraněných.

Hasiči na svém twitterovém účtu uvedli: „Pokračující incident s aktivním střelcem v městě Thousand Oaks. Prosím zdržujte se mimo oblast. Hlášeno více zraněných. Detaily se stále upřesňují. Jsou potřeba další sanitky."

Střelbu v baru potvrdila televizi CNN kancelář šerifa okresu Ventura ležícího západně od Los Angeles. Podle televize KABC se začalo střílet tři čtvrtě hodiny před půlnocí místního času. V baru se konala kolejní noc. Poblíž je studentská ubytovna.

Střelba v kalifornském baru

Střelba v kalifornském baru

FOTO: ČTK/AP

Podle svědka Johna Hedge vešel muž v černém k hlavnímu vchodu, vypálil na ochranku, hodil do baru dýmovnici a začal střílet.

„Byl jsem u hlavního vchodu a mluvil se svým otčímem. Uslyšel jsem silné rány. Bum, bum, bum. Byly tři nebo čtyři. Praštil jsem s sebou o zem. Podíval jsem se, sekuriťák byl mrtvý. Tedy, nechci říct, že byl mrtvý, ale byl postřelený. Byl na zemi. Střelec házel všude kouřové granáty. Viděl jsme ho mířit na pokladnu. Pokračoval ve střelbě. Utekl jsem předními dveřmi,“ dodal další svědek.


Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/488545-strelba-v-baru-v-kalifornii-nekolik-mrtvych-a-mnoho-zranenych.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Střelba v baru v Kalifornii: několik mrtvých a mnoho zraněných"

Post a Comment

Powered by Blogger.