Search

Jeden migrant za druhým vyskákali za jízdy z kamionu na Pražském okruhu - Novinky.cz

Policii se ozvalo kolem šesté hodiny ráno několik řidičů z Pražského okruhu, kteří zahlédli, jak z jedoucího kamionu postupně vyskakují lidé.

„Na základě podezření, že by se mohlo jednat o převoz běženců, přistoupili policisté k zastavení kamionu a následné kontrole,“ sdělila mluvčí policie Andrea Zoulová.

Policejní hlídky zadržely celkem tři cizince a převezli je na služebnu. „Cizinecká policie zahájila ve věci úkony trestního řízení a bude zjišťovat okolnosti celé události, případnou roli řidiče kamionu i trasu a harmonogram jeho cesty. Předmětem dalšího šetření bude i ověření totožnosti zajištěných cizinců,“ dodala Zoulová.

Počet migrantů se podle Němců zvyšuje

Cizinci podle ní o sobě tvrdili, že jsou z Afghánistánu. Řidič kamionu o nich zřejmě nevěděl.

Případ migranta na silnici řešili rovněž ve středu středočeští celníci na Benešovsku. Muž kličkoval na dálnici mezi auty a tvrdil, že si myslel, že je na cestě z Belgie do Anglie. [celá zpráva]

Co se týče migrace, německé ministerstvo vnitra vydalo v pátek statistiku, podle které se zvyšuje počet běženců nelegálně překračujících hranice z Česka do Německa. [celá zpráva]

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/krimi/494897-jeden-migrant-za-druhym-vyskakali-za-jizdy-z-kamionu-na-prazskem-okruhu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Jeden migrant za druhým vyskákali za jízdy z kamionu na Pražském okruhu - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.