Search

Obviněný Epstein měl zlomenou jazylku a další fraktury, odhalila pitva - Novinky.cz

Jedním z odborníků, kteří přišli s tímto závěrem, je například Jonathan L. Arden, prezident Národní asociace lékařských vyšetřovatelů. Ten uvedl, že zlomenina jazylky se častěji objevuje u vražd než u sebevražd oběšením.

Šestašedesátiletý Epstein byl u soudu na Manhattanu v červenci obviněn ze zneužívání nezletilých dívek. K vině se nepřiznal a v červenci se poprvé pokusil o sebevraždu.

V cele byl nalezen mrtvý v sobotu, den poté, co soud zveřejnil výpověď, v níž jedna z jeho údajných obětí Virginia Robertsová Giuffreová tvrdila, že si ji finančník držel jako sexuální otrokyni.

Současná pitevní zpráva zkomplikuje už tak problematické vyšetřování celého případu, píše list The Sun.

V době, kdy měl obviněný finančník spáchat sebevraždu, dozorci, kteří byli ve službě, neplnili své povinnosti a nekontrolovali jeho celu každou půlhodinu, jak měli. Oba dozorci v zařízení na newyorském Manhattanu sloužili kvůli nedostatku zaměstnanců přesčasy.

Jeden z nich pracoval už pátý den po sobě přesčas. Přesčasy měl kvůli nedostatku pracovníků na pokrytí směn nařízeny i jeho kolega. Oba měli později zfalšovat záznamy, aby své chyby zakryli, napsal The Sun.

Oba dozorci jsou momentálně mimo službu a ředitel věznice byl přeložen.

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/obvineny-epstein-mel-zlomenou-jazylku-a-dalsi-fraktury-odhalila-pitva-40293234

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Obviněný Epstein měl zlomenou jazylku a další fraktury, odhalila pitva - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.