Search

Střelba na London Bridge. Nepřibližujte se k místu, vyzývá policie - Novinky.cz

Scotland Yard potvrdil, že řeší incident na mostě. Podrobnosti zatím neposkytl, ale agentuře Reuters policie řekla, že byl někdo pobodán. Na místě zasahuje dvanáct policejních aut.

Reportér BBC John McManus, který šel náhodou po mostě, uvedl, že viděl na London Bridge skupinu mužů, která se prala s dalším mužem. „Policie včetně ozbrojené rychle dorazila a bylo vypáleno několik střel na toho muže,“ řekl reportér BBC a dodal, že viděl muže zasaženého střelbou policie.

Policie zasahuje na londýnském mostě London Bridge v centru britské metropole.

Foto: Dominic Lipinski, ČTK/AP

Policie most uzavřela. Uvedla, že jeden muž byl zadržen a několik lidí zraněno, zřejmě pobodáno. Jejich počet neuvedla. Záchranka potvrdila, že na mostě zasahuje.

Fotografie na sociálních médiích ukazují na místě několik policejních vozů a napříč jízdními pruhy odstavený nákladní automobil, který blokuje provoz v obou směrech.

Lidé prchající z místa incidentu na London Bridge v centru britské metropole

Foto: Dominic Lipinski, ČTK/AP

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMieWh0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ovemFocmFuaWNuaS9ldnJvcGEvY2xhbmVrL3N0cmVsYmEtbmEtbG9uZG9uLWJyaWRnZS1uZXByaWJsaXp1anRlLXNlLWstbWlzdHUtdnl6eXZhLXBvbGljaWUtNDAzMDU0MzbSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Střelba na London Bridge. Nepřibližujte se k místu, vyzývá policie - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.