Search

Marian Kočner šel do vazby v den, kdy objednával letadlo do Chorvatska - Novinky.cz

Podle webu aktuality.sk napsal Kočner SMS zprávu spolumajiteli letecké společnosti Tatrajet: „Zdravím. Na pondělí odpoledne máte volné letadlo? Děkuji.“ Dostal pozitivní odpověď.

Podnikatel měl letět do Splitu ještě s dalšími čtyřmi osobami. Asi osm kilometrů od Splitu kotvila Kočnerova jachta Pegas, která je podle slovenského Denníku N nyní přepsaná na jeho exmanželku Karolínu. Kamarád z Chorvatska tehdy Kočnerovi napsal, že jachta byla opravena a je dotankovaná.

Server aktuality.sk v této souvislosti upozornil, že se Kočner připravoval na rychlé zmizení ze Slovenska. Po odsouzení podnikatele Ladislava Bašternáka za daňové podvody Kočner napsal dalšímu podnikateli Tomáši Rajeckému: „Mezinárodní vody to jistí, loď už mám připravenou.“ Kočner i Rajecký se podle serveru aktuality.sk objevili na tzv. mafiánských seznamech.

Kočner byl původně zadržen v případu falšování směnek televize Markíza a během vazby byl obviněn také z objednávky Kuciakovy vraždy. Hrozí mu 25 let vězení až doživotí.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMifmh0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ovemFocmFuaWNuaS9ldnJvcGEvY2xhbmVrL21hcmlhbi1rb2NuZXItc2VsLWRvLXZhemJ5LXYtZGVuLWtkeS1vYmplZG5hdmFsLWxldGFkbG8tZG8tY2hvcnZhdHNrYS00MDMxMjY1MtIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Marian Kočner šel do vazby v den, kdy objednával letadlo do Chorvatska - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.