Search

Nebudu obětní beránek, brání se superpřenašeč koronaviru - Novinky.cz

Walsh přiznává, že se bojí něčeho jiného než návratu onemocnění. „Netlačte mě do role národního obětního beránka koronaviru. Nejsem jím a nechci jím být,“ prosí muž, jemuž média přezdívají superpřenašeč. Jinak je to podnikatel a vedoucí skautů.

Obává se reakcí okolí poté, kdy neúmyslně přinesl nákazu ze Singapuru a infikoval další čtyři Brity na lyžařském výletě ve Francii.

Jeho soused, jenž vedle něho bydlí 15 let, řekl, že tento milý a slušný otec dvou dětí se cítí dobře, avšak znepokojuje ho, jak ho budou vnímat ostatní.

„Mluvil jsem s jeho ženou Cathy osobně a se Stevem e-mailem, když byl v nemocnici, a jsou úplně vystrašení z toho, že z nich vyrobí obětní beránky,“ řekl spisovatel Ian Henshall (59).

„Jakmile onemocněl, jednal co nejrychleji. Je to milá rodina. Cathy se už nemohla dočkat a už se velice těší, že Steve odejde z izolace a už brzy zazvoní u jejich dveří,“ dodal.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicGh0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ovemFocmFuaWNuaS9ldnJvcGEvY2xhbmVrL25lYnVkdS1vYmV0bmktYmVyYW5lay1icmFuaS1zZS1zdXBlcnByZW5hc2VjLWtvcm9uYXZpcnUtNDAzMTM1MDPSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Nebudu obětní beránek, brání se superpřenašeč koronaviru - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.