Search

Německý mladík zabil matku nůžkami a napadl policisty. Ti ho zastřelili

Při zásahu německé policie v městečku Kirchheim ve spolkové zemi Porýní-Falc zemřel pětadvacetiletý muž, který předtím napadl a zabil svou matku. Policisté ho zastřelili poté, co je také napadl a těžce zranil. Informovala o tom stanice Deutsche Welle.

dnes 12:09 3 AKTUALIZOVÁNO dnes 15:57

SDÍLEJ:

"Došlo k vzájemné přestřelce. Dva lidé zemřeli, policista a policistka byli vážně zraněni. Nyní nehrozí žádné nebezpečí. V Kirchheimu ale zatím platí dopravní omezení. Vyšetřování pokračuje. V tuto chvíli nemůžeme sdělit více," uvedla policie. 

Policie na twitteru uvedla, že mrtvými jsou 56letá žena a její 25letý syn, který měl problémy s drogami. Matka policii přivolala v pátek v půl deváté poté, co jí syn napadl. Když policisté dorazili na místo, napadl je muž nůžkami. Policisté na svou obranu použili služební zbraně a útočníka usmrtili.

Muž se léčil na psychiatrii

Na místě zemřela i útočníkova matka, kterou měla podle předběžného vyšetřování zabít její syn. Přesno příčinu smrti však má určit až víkendová pitva. Policie uvedla, že další informace by měly být k dispozici až na začátku příštího týdne.

Podle tiskového prohlášení vrchního prokurátora Huberta Strobera byly obě oběti němečtí státní příslušníky. Útočník se v minulosti léčil na psychiatrii.

Autor: Redakce, Pavel Kopecký, Pavel Škopek

Let's block ads! (Why?)

https://www.denik.cz/ze_sveta/pri-zasahu-v-nemecku-zemreli-dva-policiste-dalsi-jsou-zraneni-20181019.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Německý mladík zabil matku nůžkami a napadl policisty. Ti ho zastřelili"

Post a Comment

Powered by Blogger.