Search

Po Obamovi přišel podezřelý balíček i herci De Nirovi. Usiluje mu někdo o život?

Ameriku vyděsil další podezřelý balíček. Po Hillary Clintonové, exprezidentovi Baracku Obamovi a miliardáři Georgi Sorosovi ho obdržela restaurace, kterou vlastní slavný herec Robert De Niro. Informovala o tom americká média. Pokud se potvrdí, že balíček obsahuje bombu, půjde tak o osmé výbušné zařízení poslané kritikům prezidenta USA Donalda Trumpa. 

Dva týdny před volbami do amerického Kongresu vyvolaly v zemi velkou nervozitu zprávy o funkčních bombách, rozesílaných od počátku týdne čelným politikům Demokratické strany a televizi CNN netající se kritikou politiky vládních republikánů. Volby jsou mimořádně ostře sledované vzhledem k možnému vítězství demokratů ve volbách do Sněmovny reprezentantů, které by výrazně zkomplikovalo realizaci záměrů prezidenta Donalda Trumpa. Výbušná zařízení byla v zásilkách včas zjištěna.

Trubkovou bombu naplněnou trhavinou dostal bývalý demokratický prezident Barack Obama. Prakticky stejná výbušnina přišla i na adresu Hillary Clintonové, Trumpovy protikandidátky v prezidentských volbách a manželky exprezidenta Billa Clintona, a miliardáře a štědrého sponzora demokratů George Sorose.

Kvůli stejnému výbušnému zařízení byla ve středu evakuována budova společnosti Time Warner v New Yorku, v níží sídlí redakce televize CNN. Policie navíc oznámila, že k výbušnině útočník přiložil obálku se zatím nezjištěným bílým práškem. Adresátem byl spolupracovník CNN, bývalý šéf CIA a vyhlášený Trumpův kritik John Brennan.

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/573070/po-obamovi-prisel-podezrely-balicek-i-herci-de-nirovi-usiluje-mu-nekdo-o-zivot.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Po Obamovi přišel podezřelý balíček i herci De Nirovi. Usiluje mu někdo o život?"

Post a Comment

Powered by Blogger.