Search

Policejní manévry v Bochumi. Ozbrojený muž držel na benzínce rukojmí

V německém městě Bochum na severozápadě země probíhala od pondělního rána rozsáhlá policejní akce. Na tamní čerpací stanici se zabarikádoval ozbrojený muž a držel rukojmí. Útočníka se podařilo zadržet, další informace německá policie dosud nezveřejnila. Městská část Langendreer zůstává uzavřená.

dnes 11:14 AKTUALIZOVÁNO dnes 11:33

SDÍLEJ:

„Útočník byl zadržen bez zranění,“ uvedla na twitterovém účtu policie spolkové republiky Severní Porýní-Vestfálsko. „Zaměstnankyně čerpací stanice je v bezpečí. Ani ona neutrpěla žádná zranění. Policejní akce pokračuje.“

Na místě kromě policistů zasahovali i příslušníci speciální jednotky. „Jsme s mužem v kontaktu, situace je stabilní,“ řekl německému deníku Bild mluvčí policie, která s útočníkem komunikovala prostřednictvím megafonu.

Policie vyloučila teroristické pozadí činu, jedná se s největší pravděpodobností o soukromou záležitost ozbrojeného muže, který se v prostoru benzínky zabarikádoval. 

Vyšetřování pokračuje

Motiv útočníka policie doposud nezveřejnila. Zatímco ulice Hauptstraße byla znovu zpřístupněna, v prostorách čerpací stanice i nadále pokračuje vyšetřování.

Autor: Redakce

Let's block ads! (Why?)

https://www.denik.cz/ze_sveta/policejni-manevry-v-nemecke-bochumi-ozbrojeny-muz-drzi-na-benzince-rukojmi-20181119.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Policejní manévry v Bochumi. Ozbrojený muž držel na benzínce rukojmí"

Post a Comment

Powered by Blogger.