Search

Váš prezident byl vystaven hroznému utrpení. Trump byl po zproštění obvinění útočný - Novinky.cz

„Jak každý ví, moje rodina, naše skvělá země a váš prezident byli vystaveni hroznému utrpení od velmi neupřímných a zkorumpovaných lidí,“ řekl Trump na každoroční Národní snídani s modlitbou ve Washingtonu, která se konala už po 68.

Mluvil z pódia, kde se k němu přidali šéfové kongresu včetně demokratické předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiové, která vedla proces impeachmentu proti němu.

„Udělali všechno možné, aby nás zničili, a velmi silně tím poškodili náš národ,“ řekl Trump, který triumfálně držel výtisky dvou novin s titulky Očištěn.

Jeho vzkaz působil vedle vyjádření ostatních jako prásknutí bičem. Hlavní mluvčí, harvardský profesor Arthur Brooks mluvil o krizi způsobené opovržením a o polarizací národa a naléhal na všechny aby „milovali své nepřátele“.

„Já nevím, jestli s vámi souhlasím,“ reagoval na jeho slova Trump. „Nemám rád lidi, kteří užívají své víry k obhájení toho, o čem vědí, že je to špatné,“ dodal se zřejmou narážkou na utažského senátora Mitta Romneyho, který byl jako jediný republikán pro odvolání Trumpa kvůli zneužití pravomoci. „Nemám rád ani lidi, kteří říkají modlím se za vás, když víte, že to tak není,“ dodal s narážkou na Pelosiovou.

Ve vyjádření jinak zazněly obvyklé předvolební řeči o posilování ekonomiky.

Trump se k impeachmentu vyjádřil až ve čtvrtek, ve středu zveřejnil jen krátké tweety o úspěchu trumpismu a o vítězství země nad impeachmentovou fámou. Nezmiňoval ho ani ve svém úterním projev o stavu Unie.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMijAFodHRwczovL3d3dy5ub3Zpbmt5LmN6L3phaHJhbmljbmkvYW1lcmlrYS9jbGFuZWsvdmFzLXByZXppZGVudC1ieWwtdnlzdGF2ZW4taHJvem5lbXUtdXRycGVuaS10cnVtcC1ieWwtcG8tenByb3N0ZW5pLW9idmluZW5pLXV0b2NueS00MDMxMjU4MtIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Váš prezident byl vystaven hroznému utrpení. Trump byl po zproštění obvinění útočný - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.