Search

Slovenský soud poslal Češku na osm let do vězení. Dva měsíce po svatbě si objednala vraždu manžela | Svět - Lidovky.cz

Češka si podle prokuratury objednala vraždu manžela, profesionálního vojáka, jen dva měsíce po sňatku. Prokuratura za motiv označila snahu obžalované získat majetek muže, s nímž žila na západním Slovensku.

Korunní svědek dříve uvedl, že Zámečníková mu za vraždu slíbila 50 000 eur (1,26 milionu Kč). Češka během líčení u soudu prvního stupně vinu popřela. Tvrdila, že korunní svědek se jí chtěl pomstít za to, že mu odmítla půjčit peníze, a že žádný důkaz nepotvrdil informace o vraždě a o zmiňované odměně.

Slovenské soudy se případem zabývaly opakovaně kvůli tomu, že slovenský nejvyšší soud dvě předchozí rozhodnutí soudu prvního stupně zrušil a případ vrátil k novému projednání.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMioAFodHRwczovL3d3dy5saWRvdmt5LmN6L3N2ZXQvc2xvdmVuc2t5LW5lanZ5c3NpLXNvdWQtcG9zbGFsLWNlc2t1LW5hLW9zbS1sZXQtZG8tdmV6ZW5pLWR2YS1tZXNpY2UtcG8tc3ZhdGJlLXNpLW9iamVkbmFsYS12cmF6ZHUtbS5BMjAwMTE0XzEzNDEwMV9sbl96YWhyYW5pY2lfZWxl0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Slovenský soud poslal Češku na osm let do vězení. Dva měsíce po svatbě si objednala vraždu manžela | Svět - Lidovky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.