Search

Provokatér Malinský, pokus o napadení Jílka a sparťanský smutek. Tak Letná padla - Aktuálně.cz

Stovky letů zrušili v sobotu v Británii kvůli bouři Dennis, která se žene na Britské ostrovy. Z rozbouřeného moře po dlouhé pátrací operaci u pobřeží jihovýchodní Anglie odpoledne záchranáři vytáhli tělo utonulého muže, který patrně spadl z tankeru, informoval zpravodajský web BBC. Meteorologové varovali před silným větrem a vydatným deštěm, který zřejmě způsobí na některých místech záplavy. Na pomoc s nepříznivým počasím byly na sever Anglie vyslány desítky vojáků.

Zrušení letů se kromě těch londýnských dotklo také několika dalších britských letišť a narušilo plány nejméně čtyř desítek tisíc cestujících. Největší problémy hlásí aerolinky EasyJet a British Airways. Jen EasyJet dnes zrušil 230 letů z a do Británie. Podle stránek Letiště Václava Havla byla zrušena také dvojice letů aerolinek British Airways na lince mezi Prahou a londýnským letištěm Heathrow.

Výstrahy kvůli očekávaným záplavám nyní v platí na 31 místech v Anglii, 26 ve Skotsku a na šesti ve Walesu. Očekává se, že bouře zesílí v noci na neděli a podle meteorologů ji může provázet vítr o rychlosti až 158 kilometrů za hodinu a 30metrové vlny, uvádí agentura AP. 

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMijAFodHRwczovL3Nwb3J0LmFrdHVhbG5lLmN6L2ZvdGJhbC9jZXNrYS1saWdhL3Byb3Zva2F0ZXItbWFsaW5za3ktcG9rdXMtby1uYXBhZGVuaS1qaWxrYS1hLXNwYXJ0YW5za3ktc211dC9yfmFhODdjM2MyNTA0MjExZWE4NGM2YWMxZjZiMjIwZWU4L9IBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Provokatér Malinský, pokus o napadení Jílka a sparťanský smutek. Tak Letná padla - Aktuálně.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.